Bence ennyi idös!

Lilypie Second Birthday tickers

A pontos idö:

Naptár

november 2017
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Utolsó kommentek

  • Lau25: Frissítést kérünk!!!!!!!!!!! (2010.09.25. 14:02) Nyaralás
  • szilike: Olyan hihetetlenül nagyfiú már! Gyönyörű szemei vannak! (2010.08.02. 13:55) Nyaralás
  • kishegi: Annyira igazi nyaralós feeling képek, nagyon tetszenek, Bence szuperédes! :-) (2010.08.01. 00:30) Nyaralás
  • M.Cs.Réka: Édes szívem, ez nagyon durva! Nem is értem a szemét szúnyogokat, hogy bírnak egy ilyen tündéri bab... (2010.06.26. 07:52) Szúnyogok
  • kishegi: Jesszusom, szegénykém, ez nagyon durva!!! De drága szíve így is vicceskedik! :-) Gyors javulást kí... (2010.06.25. 22:01) Szúnyogok
  • Utolsó 20

Nyaralás

2010.07.29. 10:56 - Gazocska

Anyával múlt héten Szentendrén nyaraltunk. Nagyon szuperül éreztük magunkat Katiék telkén. Egész nap rohangáltam a kertben és a medencémben pacsáltam. Néha elmentünk vásárolni, meg egyszer Kitti néni meglátogatott minket és bementünk az Óvárosba. Ott sétálgattunk, fagyiztunk (nekem csak tölcsér jutott), meg Anyáék ittak jégkását, amiből én is kunyeráltam. Ezen kivül tulképpen nem csináltunk semmit, csak lazitottunk. Annyira meleg volt, hogy Anya azt mondta nem megyünk inkább sehova. A Duna partra is csak akkor mentünk le, amikor megérkeztünk és Kati lejött velünk. Anya úszott egy nagyot, addig én Kati kezéből figyeltem. Nekem annyira nem jött be a Duna. Lehet hogy ha máskor megyünk jobb, de a meleg miatt nem mentünk. Amikorra meg kezdett lehűlni a levegő (6 körül), jöttek a szúnyogok. És persze nem akart Anya megkockáztatni még egy csúnya csipést (bár elég komoly elsősegély cumót pakolt el). Szóval, nagy semmit tevéssel telt a nyaralás, de jó volt.

Vendégek

2010.07.02. 21:35 - Gazocska

Ma izgi nap volt. Kitty néni és Tomi bácsi meglátogatott minket. Anya nagyon készült. Sütött pizzát, ami nagyon finom lett. Sajnos a 3-ból az egyiket leejtette amikor vette ki a sütőből. Ettünk, játszottunk és jót beszélgettünk. Mondjuk a vendégeink nem feltétlenül értettek engem, de nem baj, igy is szuper volt. Aztán miután elmentek a vendégek, Anyával foci meccset néztünk. Anya szomorú lett, mert a brazilok kiestek. Búfelejtésként elmentünk vásárolni. A 100ft-os boltban kaptam egy napszemüveget, hogy ne Anyáét akarjam folyton. Kicsit nagy még, de ha vigyázok, akkor már rajtam marad :)

Szúnyogok

2010.06.25. 18:17 - Gazocska

Az összes szúnyog monnnyon le! Már múltkor is tiszta para volt Anya, hogy biztos bárányhimlős vagyok, de aztán a doki bácsi mondta, hogy "csak" sok szúnyog csípesem van. Aztán Anya beszerzett valami ultrahangos ketyerét a szúnyogok elriasztására, de az csak a lakásban működik. Emiatt tegnap egy szúnyog csúnyán "megharapta" a jobb szemhéjamat amig a játszótéren voltunk. Tegnap este már látta Anya a piros pöttyöt a szemhéjamon, de ami ma reggel várta, arra nem számitott. Teljesen kész lett a látványtól. A jobb szemem annyira bedagadt, hogy nem tudtam kinyitni. Engem annyira nem zavar a dolog, simán élem az életem 1+1/4 szemmel is. Azért elmentünk délután a doki nénihez és kaptunk szemcseppet, krémet meg valami kálciumos szirupot. Ezen kivül kammilázni kell a szememet. A szemcsepp a legútálatosabb az egészből. Muszáj Anyának lefognia cseppentés közben, viszont ezt én nem viselem el. Orsitok ahogy a torkomon kifér és tekeredek jobbra-balra. Persze Anya rutinos már és az orrszivós-lefogás elől nincs menekvés.

Igy néz ki egy szúnyog ette szem:

Városliget

2010.06.19. 22:12 - Gazocska

Ma Anya elbénázott egy szuper lehetőséget. Elfelejtette, hogy ma volt a Főtávos gyereknap az Állatkertben. Csak a befizetett csekket kellett volna vinni és sokkal olcsóbban mehettünk volna be. Na nem baj, majd jövő héten megyünk a fórumos társasággal teljes áron. Helyette a Városligetben csavarogtunk amig a Nagyi úszott a Széchényiben. Nagyon jól szórakoztunk. Kaptam óriás kukac lufit, rétest, kukipufit, perecet,meg Anya jégkrémjébe is belenyalogattam. A játszótéren is sokat voltunk. Anya elemeit sikerült jóóóól lemeritenem. Folyton a magas csúszdához másztam fel, meg rohantam a tó felé. A tónál láttunk egyébként sok kacsát meg galambot, és egy icipici kutyust is simogattunk.

Költözés

2010.06.12. 23:52 - Gazocska

Nagyon régen nem jelentkeztem. Az ok pedig, hogy Anyával elköltöztünk. Kettesben vagyunk egy másik albérletben. Szuper hely. Van saját szobám (ahol elég kevés időt töltök ébren). Anya a nappaliban alszik, igy napközben az ágyán is pörgök nem csak a földön. Nagyon jó helyen van a lakás Anya szerint, mert közel van minden. Sok busz áll meg a közelben és rengeteg bolt van elérhető messzeségben, és a piac is a szomszédban van. A posta meg a ház mögött. Úgyhogy Anya nem panaszkodhat. És én sem, mert sok szupi játszótér van a környéken. A ház mögött nem olyan jó a játszótér, de ha csak hintázni akarok, akkor arra pont elég.

Apával hetente 1x találkozunk. Olyankor játszunk kicsit, aztán megyünk is haza Anyával. Anya azt mondja, hogy nem érzi hogy annyira nagyon hiányolnám Apát. Erről majd nyilatkozom pár év múlva.

Jól telnek a napjaink. Anya főz, mosogat, játszik velem. És sokszor ismételgeti, hogy "Nem, nem szabad!" :)

És kaptam új, nyári frizut. Már itt volt az ideje, mert a sok hajam borzasztóan melegitette a fejemet.

És akkor néhány kép az új sérómról és a múltkori kakaós palacsinta evésről.

Elmaradások

2010.05.04. 13:05 - Gazocska

Egyszerűen nincs időm irni. Mondjuk a napjaink elég egyformák, de engem ez nem zavar.

Minden reggel teával vagy gyümölcslével inditom a napot, addig Anya visszafekszik az ágyba kicsit lustizni, aztán jöhet a szopi (ez még reggel és este megvan szerencsére). Utána Anya visszatesz az ágyba és megy fürdeni. Utána átöltözöm és csináljuk a reggelit. Sima kenyér (mert semmi nem kell rá nekem, illetve 1 dolog már igen, de arról majd később) kakaóval. Anya mindig kinálgat a szendvicsével, de én tiltakozom. Aztán reggeli után összepakolunk és játszunk. Tizóraira eszem egy joghurtot és alvás előtt játszom még kicsit. Aztán ebédelek és utána megyünk le Anyával vásárolni meg játszóterezni. Már megszerettem a hintát, igy sokat bohóckodunk hintázás közben. Szeretek még csúszdázni is, viszont itt még elkél Anya segitsége. Egyedül nem tudok felmászni :) Aztán persze hason csúszok le. Uzsonnázni a játszótéren szoktam almát, banánt, kekszet, meg amit még kunyerálok a néniktől és a bácsiktól :) Aztán itthon játszunk még aztán vacsi és irány a kád! Hatalmasakat lehet ám pancsolni. Van rengeteg játékom és sok-sok hab. Fürdés után még jön az elalvós szopi, aztán megyek is az ágyba Hápihoz :)

És akkor bemutatom, hogy mi az az 1 dolog ami mehet a kenyérre. Nagypapi vegyes piros lekvárja. Nagyon finom ám!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Múltkor kaptam Anyától egy Avon katalógust. Na, én szépen kiolvastam :)

A mai mozgalmas nap

2010.04.20. 22:31 - Gazocska

Ma nagyon sok felé jártunk Anyával. Tegnap Apa elutazott Berlinbe megcsináltatni az ujjlenyomatos útlevelét, és itt hagyta nekünk a kocsit. Na, ezt jóóóól ki is használtuk. Reggel 9-kor már úton voltunk Anyával Dédiért és Irénért mert vittük őket az OTP-be. Amig ők ügyeket intéztek, én megettem egy joghurtot és elindultunk sétálni (Anya sétált én meg a kezéből nézelődtem :-D), de még a játszótérhez se értünk, már mehettünk is vissza a kocsihoz, mert a Dédiék végeztek az ügyintézéssel. Aztán elvittük Dédit az orvoshoz is. Ott is nagyon gyorsan végeztek. Miután haza fuvaroztuk őket, Anyával mentünk a Bethesda kórházba, hogy megnézzék a köldökömet. Nagyon hamar sorra kerültünk. A doki néni aranyos volt, de az azért nem tetszett hogy a hátamra fektetett és a pocakomat nyomkorászta. Azt mondta, van egy kis köldöksérvem, de még nem kell semmit se csinálni vele, csak 2 évesen kontrollra menni és majd akkor meglátjuk mi a helyzet. Innen Nagyiékhoz mentünk. Rendesen szétpakoltam a nappaliban és a konyhában (Nagyi mondta is Anyának este, hogy látszik hogy ott jártunk :-D). Aztán elindultunk, hogy tudjak aludni a kocsiban. A Városligetben ébredtem a 1,5 órás alvásból. Anya meg kuncogott a horkolásomon :-D Ébredés után kaptam rágcsit (bulátát) meg inni, aztán mentünk a Blahára, hogy találkozzunk egy nénivel, akitől kaptunk még 1 Tibi csokis plüss Hápit (Anya intézte, mert a szombati Hápi mosás óóóóriási hisztibe fulladt). Innen meg mentünk egyenesen az Auchanba vásárolni. Találtunk 1 literes bubifújó utántöltőt nagyon olcsón. Muszáj ilyen dolgokhoz folyamodnunk, mert manapság már vacak szappanok, mosogatószerek, tusfürdők, folyékonyszappanok vannak amikből nem lehet rendes bubifújó löttyöt csinálni. Nagypapi ötlete a sampon volt, ami egész jó volt, de Anya szerint sok nyomot hagyott maga után a bútorokon. Szóval rengeteg minden történt ma velem.

És egy kép a kocsiban alvásról:

Húsvét és egyéb érdekességek

2010.04.10. 10:25 - Gazocska

Rég nem jelentkeztem, mert nagyon elfoglalt vagyok. Egyre gyorsabban megyek (már szinte szaladok) igy Anyának sincs sok nyugta.

Múltkor itt volt Anya barátnője, Viki néni. Jól szórakoztunk, bár sajnos a sörébe nem engedett beleinni :-(

A húsvétot itthon meg Nagyiéknál töltöttük. Nagyon jó és vicces volt. Nagyi nem szereti a húsvéti locsolást, mert mindig büdi kölnikkel áztatják. Viszont Anya kitalálta hogyan locsolhatnám meg mégis. Az egyik fürdős játékomat, egy spriccelő kacsát vittünk és azzal locsoltam. Cserébe kaptam egy csoki csomagot, amiben volt egy báb kacsa is. Nagyon nagy haverok lettünk. Ha nagyot esek, Hápi és Anya közös erővel tud megvigasztalni. Annyira szeretem Hápit, hogy sokszor evéshez is magammal viszem.

Tegnap pedig Hannával és anyukájával Ildivel voltunk játszóterezni. Anya azt mondta, hogy nekünk picit messze van (nekem nem tűnt fel a babakocsiban ülve) ez a játszótér, de megéri elgyalogolni odáig, mert nagyon szuper!

És egy ma délelőtti kép, amikor lenyúltam Anya mérőszalagját. És nézzétek milyen szupi puhatalpú cipőt vett nekem!

Kukipufi

2010.03.23. 23:02 - Gazocska

Pénteken minitali volt. Találkoztunk Marcival (és anyukájával Zsuskával) és Benivel (és anyukájával Timivel) és elmentünk játszóterezni. Nagyokat játszottunk, sétáltunk és egy fantasztikus pillanatban Marci előszedte anyukája táskájából a kukoricapufit! Volt nagy buli, meg "vita" a kaja leosztásban. De a video beszédesebb, ami Marci blogján megtekinthető.

Az elmúlt 1 hónap

2010.03.22. 18:32 - Gazocska

Rég nem jelentkeztem. Ennek oka, hogy sokat betegeskedtünk. A szülinapi kórházi látogatás után a következő hétvégén is be kellett mennünk a kórházba, mert ismét belázasodtam. A kórházban Anya összeszedett valami hányós-hsmenéses virust, amit utána tovább adott nekem, Apának és a Nagyinak is. Nagy nehezen ezen is túl jutottunk, majd jött a nátha. Szóval bepótoltuk az 1 év betegség mentességet.

Két kép a 2. kórházi látogatásról:

Aztán egy kép, hogy miért is jó, ha az ember gyerekének dönthető etetőszéke van:

Valamint mai képek, hogy hogyan aludtam Anya hasán. Az ágyban aludtam eredetileg, de 2 óra elteltével kényelmesebbnek bizonyult ez a póz:

Délután meg nem hagytam Anyát almát enni. Amit ő eszik abból nekem is jár!

Emlékezetes szülinap

2010.02.24. 16:11 - Gazocska

Az 1. szülinapom tuti emlékezetes marad a családnak. Délután Nagyi jött értünk. Anya elrakott egy lázcsillapitó kúpot, hátha szükség lesz rá a délelőtti hőemelkedés miatt. A délután jól telt, segitettem a szendvics készitésben. Aztán mire a rokonság is odaért, belázasodtam. Megkaptam a kúpot, de nem nagyon használt. Anya vállán aludtam leginkább. Aztán mikor kicsit jobban éreztem magam, foglalkoztam az ajándékokkal meg a tortámmal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Csajok! Ki jön egy körre a mocimmal? :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán fél 8 körül kitört rajtam a lázgörcs. Anya nagyon bepánikolt. Nagyiék kikaptak a kezéből és benyomtak a zuhany alá. A görcs igy elmúlt, de menni kellett a Heim Pál kórházba. Ott már 38,9 volt a lázam. Gyorsan becsavart a doki bácsi hideg vizes lepedőbe (természetesen orditottam, mert eléggé kellemetlen érzés volt) és igy lement a lázam. Aztán mondták, hogy bent kell maradnunk pár napra. Anya volt bent velem, Nagyi pedig minden nap bejött és hozott valami finomságot. Rengeteget sétáltam a kórház folyosóján. Sok gyereket ismertem meg. A szoba társaméktól pedig kaptam földimogyorós kölesgolyót. Ezzel vigyázni kellene, de Anya azt mondta, hogy ha bármi nagy gáz lenne, közel a segitség. Ezen az elven kaptam automatás forró csokit is. Sok orvos megvizsgált, de mindenki arra jutott, hogy begyűjtöttem valamilyen virust. Anya azt mondja, hogy valószinű, hogy Apától kaptam el, aztán én meg tovább adtam neki, mert most már ő is tiszta nátha. Felváltva fújjuk (nekem szivjuk) az orrunkat. Végül kedden jöhettünk el a kórházból.

Anya csinált pár képet a kórházban is, hogy mennyire nem tűntem betegnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És a forró csoki bajuszom:

A nagy nap

2010.02.20. 10:42 - Gazocska

Ma vagyok 1 éves. Anya azt mondja, hogy eme jeles esemény miatt éjjel Murphy bácsi is tiszteletét tette nálunk. Ugyanis sose vagyok beteg, erre reggel kicsi hőemelkedéssel ébredtem. Mondjuk jó kedvem van, emiatt Anya nem aggódik, de azért kaptam egy kicsi Nurofent és jelenleg no problem. Anya mondta, hogy nagyon reméli, hogy délutánra se lesz semmi bajom, mert szülinapi banzájra vagyunk hivatalosak Nagyiékhoz. Jön sok rokon, meg lesz torta meg ajándék. Már várom :)

Reggel 2 szülinapi dalt is meghallgattunk. Anya a klasszikus Halász Judit dalra szavaz, de azért az Alma együttes se rossz. Hallgassátok meg őket és válasszatok ti is.

Mangalica fesztivál

2010.02.06. 22:30 - Gazocska

Nagyiék kivittek minket a Mangalica fesztiválra. Én nem láttam sok mindent, mert majdnem átaludtam az egészet. Mikor itthonról indultunk, én már nagyon fáradt voltam. Nagyi tett be a hordozóba, és még be se kötött rendesen, én már aludtam is. Aztán mikor kiértünk a Felvonulási térre, Nagyi tartotta a hordozót, Anya meg átcsempészett a babakocsiba (csak azért ismerem a részleteket, mert Anya este elmesélte) úgy, hogy fel se ébredtem. Én aludtam, ők pedig nézelődtek és sétáltak. Anya mesélte, hogy többnyire a Nagyi bébiszittelt, ő meg Nagypapival tobzódott a finomságok között. Sok mindent kóstoltak és vásároltak. Sőt, még igazi mangalica malacokat is láttak (itt én még mindig aludtam). Aztán arra ébredtem, hogy a lábamnál matat a Nagyi (a rétest akarta melegebb helyre pakolni :D ). Még ki se nyitottam igazán a szemem, már kaptam is ebédre a tökipompost. Voltak benne kicsit túl fokhagymás részek is, akkor azért fintorogtam picit. Aztán indultunk haza, és itthon játszottam még sokat. Szóval ez is egy nagyon jó nap volt.

Csupa tejföl lettem a tökipompostól :)

Múlt hét csütörtök

2010.02.01. 13:27 - Gazocska

Anyával elmentünk meglátogatni Csipit és Oszit. Nagyon jó volt. Oszitól eleinte kicsit tartottam, de aztán összehaverkodtunk és játszottunk együtt(egymás mellett). Hatalmas a lakásuk, amiben óriásiakat lehet barangolni. És az étkezőasztal nagyon tuti, mert a közepe üveg és lehet huncutkodni a nagyokkal, akik lesnek lefelé.

És azt még elmesélem a találka képei előtt, hogy egyre profibban totyogok. Tegnap a konyhából Anya után sétáltam a nappaliba, ami kb 7 méter. Nem álltam meg, nem kapaszkodtam, csak mentem!

És akkor a képek:

Új harisnya

2010.01.24. 14:51 - Gazocska

Anya ki fog kapni a Nagyitól. Harisnyát vett nekem, pedig tudja hogy nem lenne szabad, mert a régi szobája tele van a nekem szánt ruhákkal. Viszont Anya azt mondta, hogy most szükség volt erre a harisnyára, mert 2-t is ki kellett dobni, annyira elkoptak. Próbálta megvarrni többször is őket, de nem ment. Szóval a Lidl-ben volt akció és vett harisnyát. Jól néz ki nagyon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán délben letett Anya az ágyamba, hogy aludjak. Én pedig végül igy merültem álomba:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anya próbált rendesen betakarni, de esélye sincs :)

Kitty néni

2010.01.18. 21:58 - Gazocska

Múlt héten meglátogatott minket Kitty néni. Jó buli volt. Hozott nekem egy csörgő labdát meg egy csörgő kockát. Jókat lehet vele játszani. A labdát gyorsan ki is próbáltuk és gurigattuk egymásnak. Anya meg irigykedett, hogy vele ilyet nem játszom (olyankor csak az enyém a labda). Aztán Anya kiment sütit sütni a konyhába, és addig bedobta Kitty nénit a mélyvizbe. Anya beültetett az etetőszékbe, aztán Kitty néni kezébe nyomta az uzsimat. Kitty néni szokásához hiven tiszta para volt, hogy nem meri az egész kanalat a számba dugni, mert fél hogy lenyomja a torkomon. Nem baj, majd bele jön!

Dupla bréking!

2010.01.10. 11:18 - Gazocska

Igen igen! 2 bejelenteni valóm is van!

Tegnap ebédre teljesen ugyanazt ettem, mint Anya (karalábé főzelék virslivel). Úgyhogy kezdünk lassan áttérni arra, hogy nem kell külön babakajákat vásárolgatni jó drágáért. Kép is született a nagy eseményről. Az a kék izé, pedig az Ikeás kényszerzubbony, amit Nagyiéktól kaptam karácsonyra. Van zöld is, majd legközelebb azt is felavatjuk.

 

A második dolog pedig, hogy elkezdtem tapsolni. Persze nem vezényszóra meg ilyesmik, csak ha éppen kedvem tartja. Illetve inkább ha időm van (szopi és pelenkázás közben) :)

Karácsony

2010.01.07. 20:58 - Gazocska

Kicsit megkésve, de elkészült a fényképekből álló videó beszámoló a karácsonyról.

24-én délelőtt Anyával voltunk kettesben itthon, mert Apa dolgozott. Aztán ebédre mentünk át Nagyiékhoz. Rengeteg kaja volt, és sok mindent megkóstolhattam. Nagyon jó volt azokból enni, amikből Anyáék. Kaptam rengeteg ajándékot, és mindenki velem foglalkozott. Szuper volt.

25-én délelőtt itthon voltunk. Nagyokat játszottunk, majd délben mindhárman lefeküdtünk aludni. Anya akkor ébredt, mikor már indulnunk kellett volna a Dédiékhez. Úgyhogy nagyon gyorsan kaptam ebédet, meg Anya felteregette a kimosott ruhákat, aztán gyorsan összekaptuk magunkat és indultunk. Dédiéknél is sok "felnőtt" kaját kóstoltam. Még egy fél szelet diós bejglit is elkunyeráltam Nagypapitól.

26-án itthon voltunk és nagyokat bohóckodtunk. Szóval, jól telt a karácsony.

Lépegetős videó

2009.12.23. 18:24 - Gazocska

Nos, Anyának sikerült egy rövid kis videót összehozni a lépegetésemről. Persze ez hatalmas meló volt a részéről.

És megtörtént az is amit már kb 2 hónapja halogatunk (vagy várunk?). Mert Apa kb 2 hónapja igérte meg Anyának, hogy megkurtítja a hajamat. Anyának a türelme pedig véges. Úgyhogy egyik nap elkapott és gyorsan lenyiszálta a hosszú tincseket.

Óóóóóriási bréking!

2009.12.18. 21:38 - Gazocska

Bizony! Tegnap elindultam. Még nem nagy távokat, de 3-4 lépést már meg tudok tenni kapaszkodás nélkül. Anya sirt a gyönyörűségtől mikor tegnap bemutattam a tudományom. Ma már elég sokszor próbáltam eljutni A-ból B-be kapaszkodás nélkül. Persze többnyire félúton a pelenkámon landolok :) A lépegetésről lesz majd videó is, ha Anya és a fényképezőgép elég gyors lesz.

Anya ma főzött paprikáskrumplit, de nem adott belőle. Azt mondta ez nekem még nagyon fűszeres, de főzött nekem külön krumplit holnapra. Azt mondta, hogy ugyanazzal a fakanállal kavarta a két lábost, úgyhogy azért valami pici izesités talán lesz a krumplimon. Tegnap meg karalábé főzeléket csinált, és abból kaptam. Finom nagyon. Főleg ha Anya nagy kanalával ehetek :)

2009.12.16. 23:32 - Gazocska

Anya ma teljes transzban volt mikor reggel kinézett az ablakon. Esett a hó és ennek ő nagyon örült. Azt mondta ez olyan szép, meg evett az első hóból (ez valami babona amit én nem értek). Én is megnéztem délben ezt a hó nevű valamit (amit állitólag a kórházból haza jövet már láthattam, de akkor abszolute hidegen hagyott, mert csak az alvás érdekelt) séta közben, de engem nem nyűgözött le. Csak a hátrányát látom. Anya durván vastagon öltöztet és bebugyolál minden fellelhtő cuccba, igy a végén mozdulni sincs lehetőségem, se kedvem. A séta alatt aludtam egy nagyot amig Anya Andi nénivel egyeztette a kenyér sütés csinját-binját.

Délután aztán játszottunk Anyával meg Apával is. Anya kora este korlátozta a szabadságomat, és nem engedte hogy a hihetetlenül izgalmas és érdekes dobozban kotorásszak és ellopkodjam az "értékes" kenceficéket.

Este pedig jöhetetett a hatalmas pancsolás Apával a kádban. És Anya most ügyi volt, mert sikerült habot is varázsolnia a vizbe. A végén meg Apa próbálta a 2db fogamat gézlappal áttörölni. Persze ez nem volt olyan egyszerű, mert én mindent kajának tekintek ami a számba kerül :)

Cipő

2009.12.08. 00:11 - Gazocska

Igen, ez a nap is eljött. Fel kellett venni és hordani. Borzasztó! Hiába komoly emlék Anyának (Dédi ezt a cipőt kapta tavaly szülinapjára, hogy megtudja, hogy jövök), én nem szeretem. Még eleinte mosolyogtam, de aztán sokat nyűglődtem, hogy vegyük le, mert nem jó. Viszont Anya közölte, hogy fél órát birni kell, mert meg kell szoknom, és innentől kezdve minden nap hordanom kell egy kicsit. Hogy lehet ilyen kegyetlen???

És még egy kép, amint eszem a kenyeret amit Anya reggelijéből csiptem el :)

Már 2 fogam van

2009.11.28. 17:29 - Gazocska

Nos, igen. Csütörtökön kibújt a második fogam is. A bal fölső 1-es. Anya nagyon örült. Fényképet is csinált, ahol látszik mindkét fogam.

Anya a szülinapi pénzéből vett nekem etetőszéket. Nagyon szép és tuti a szék. 2 nagy tukán madár is van rajta. Tálca is van hozzá, de azt még nem használjuk, mert most még csak akadályoz minket. Anya mindig hátra dönti az ülést, én meg elterülök és várom a kaját. És persze ha lassan jön a következő falat, oltári nagy balhét csapok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma voltunk a Tescoban vásárolni és vettünk új headsetet a számitógéphez. Haza érve gyorsan ki is próbáltuk. Anya felhivta Nagyit és dumáltak egy nagyot, aztán elszedtem a fülest hogy én is kipróbálhassam.

BRÉKING!

2009.11.20. 22:44 - Gazocska

Anya reggel majdhogynem visitva-sikitva örült annak, hogy felfedezte az első fogamat ami kibújt. Én persze csak néztem mi ez a nagy öröm meg minden, hisz én küzdöttem a dologgal nem is keveset. Nagy meló volt kinöveszteni ezt a jobb fölső 1-est. Anya azt mondta, hogy többnyire először csak egy pont jön ki és szépen lassan lesz belőle csik és jön ki végül szép lassan a fogacska. Na, én persze ezt nem igy csináltam. Én rögtön csikba kültem ki a fogamat. Nehogy már sokat vacakoljunk vele. Majd kép is lesz, de még nem látványos a dolog, meg Anya nem elég gyors a fényképezővel, hogy 1-1 nevetés alkalmával megörökitse a fogamat.

Az elmúlt napok

2009.11.12. 22:50 - Gazocska

Már régen nem jelentkeztem, de rengeteg a dolgom. Totál szét kell kapnom minden nap a lakást, mert Anya állandóan visszapakol este miután elalszom.

Múltkor voltunk Nagyiéknál és kipróbáltam a hintát amit Tünde nénitől kaptam. Csúcs szuper, csak Anya unja meg egy idő után a hinta lökdösést.

Anya sokat panaszkodik, hogy nem hagyom fórumozni. De miért is hagynám? Hát engem is érdekel, hogy mi van a haverokkal! :)

Ma (meg szinte minden nap) szét szedtem a ruha száritót. Az alsó polc az én magasságomban van, és olyan gyorsan szét tudom kapni, hogy csak na. Meg sokszor abba kapaszkodva hintáztatom magam.

Már nagyon sok mindent eszem. Gyümölcsök közül az almát, barackot, banánt, körtét, szilvát és áfonyát. Zöldségből krumplit, répát, sütőtököt, gesztenyét, paradicsomot, borsót, karfiolt és céklát. Ettem már csirkét, marhát és nyulat. Sokszor kapok kenyér falatkát meg bulátát. És már a tejtermékeket is vigan eszem. Sajt, túrórudi (a legtutibb) és joghurt. Utóbbit Anya szerint sokszor kismalac módjára eszem :)